Címkék

Friss topikok

Szállás

2007.10.21. 20:42 harzol2

Attól függően, hogy ki mit tart elsődleges szempontnak több fajta szálláslehetőséget is választhatunk. Vannak szép számmal a városban szálláshelyek, de ezek a karnevál idején meglehetősen drágák és nem is biztos, hogy találunk szabad helyet.
Másik alternatíva a szárazföldön keresni egy hotelt, vagy panziót. Ez a megoldás olcsóbb, ám számolnunk kell a Velencébe való bejutás költségeivel is.
Talán a legjobb alternatíva a közeli nyári üdülőhely, Lido di Jesolo választása. A nyári szezonban hatalmas tömegeket vonzó település ilyenkor meglehetősen üres és a sok hotel közül is csak néhány tart nyitva. Itt olcsóbban és magasabb színvonalon szállhatunk meg, a karneválra pedig kényelmes fél órás hajókázással juthatunk el.
Velence - Szállás

Szólj hozzá!

Címkék: szállás szöveg jesolo

A bejegyzés trackback címe:

https://velence.blog.hu/api/trackback/id/tr53215080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása